Thursday, 12 June 2014

Apakah maksud AURA?

Teks & Imej: Ikhsan Garam Mandian Assyifa'Assalammualaikum

Salam SejahteraApakah AURA?

AURA bermaksud daya tarikan atau kredibiliti seseorang. Kewujudan adalah secara semulajadi sejak lahir (buktinya semua baby orang sayang). Aura mempunyai 3 lapisan iaitu fizikal, mental dan spiritual.
Aura lelaki adalah konsisten kerana lelaki tidak datang bulan (period) manakala aura perempuan pula tidak konsisten kerana perempuan datang bulan jadi dalam tempoh itu mereka tidak bersolat maka emosi juga tidak stabil.


AURA positif dan negatif
Kita semua mungkin pernah mengalami situasi ini. Bertemu seseorang buat kali pertama dan tiba-tiba timbul sama ada perasaan kurang senang atau tidak selesa dengannya.


Pada ketika yang lain pula, kita menjadi sebaliknya apabila sangat menyukai seseorang walaupun baru mengenalinya.

Segala tindak-tanduknya baik dan menyenangkan, penampilannya baik-baik sahaja di mata kita, bahkan kita boleh jatuh suka terhadap apa-apa sahaja yang datang darinya.

Dua contoh kes berbeza di atas menggambarkan adanya interaksi aura atau medan tenaga di antara seseorang dengan yang lain.

Ini kerana aura seseorang itu memancar dan mempengaruhi setiap orang di sekelilingnya. Anda mungkin berasa tidak selesa kerana aliran tenaga yang keluar adalah negatif.

Cas negatif akan mempengaruhi raut wajah yang tidak berseri. Aura terbahagi kepada dua iaitu positif dan negatif.

Sebenarnya, setiap dari kita dikurniakan dengan anugerah yang satu ini. Malah, sebahagian daripada kita mungkin pernah melihat atau mengalaminya.
Perkara penting yang berkaitan dengan AURA:

~Aura manusia selalu berubah-ubah sesuai dengan kematangan dan kepribadian seseorang.

~Aura manusia berwarna-warni sesuai dengan kepribadian dan kehidupan seseorang. Masing-masing mempunyai warna aura yang menunjukkan keperibadian yang berbeza.


~Panjang pendeknya aura dapat dilihat dengan panca indera biasa seperti kulit atau pun dengan alat pencitra aura.


~Aura seseorang dapat mempengaruhi serta dipengaruhi oleh lingkungan sekitar. Ia dapat bertambah dan berkurang kerana faktor lingkungan sekitar.Pendek kata, apabila seseorang itu mengalami tekanan hidup ataupun sakit, badannya diganggu gelombang luaran yang membawa penyakit.Apabila gelombang tersebut disingkirkan atau dineutralkan, badannya boleh pulih.

Garam Aura Mandian Assyifa' membantu menentang dan meneutralkan gelombang berbahaya, secara langsung membantu badan manusia untuk menjadi lebih sihat. Harus diingat garam ini lebih kepada Aura dalaman & luaran. Jika anda mendapat kesan yang baik, mungkin sampai ke tahap memulihkan pelbagai masalah (penyakit) atau menentang dan meneutralkan gelombang berbahaya secara langsung membantu badan manusia untuk menjadi lebih sihat dan bertenaga. jika berlaku begitu, itu adalah kehendak Yang Maha Kuasa.Kita hanya merancang, berusaha dan berikhtiar (atas izinNYA jua).Kembalikan AURA positif anda dengan Garam Mandian Assyifa'Hubungi saya:

Fb: Maslinda Noor

Fanpage: Kedai Serbaneka Online

Tel: 0127326976

Email: maslindanoor@gmail.com
No comments:

Post a Comment